Fabricació pròpia

Detalls que marquen la diferència

A MUNS t’oferim un servei integral en fusteria i ebenisteria, cuidant tots els detalls per ser fidels a la teva idea.

En fusteria muntem portes, parquets, revestiments, tancaments i fabriquem teulades, porxos, boxes per a animals, baranes, etc. En mobles podem fabricar cuines, menjadors, habitacions, armaris, mobles de bany, sabaters, rebedors…

En definitiva, qualsevol moble a mida. No dubteu a consultar-nos, tota idea és viable.

Concepte

Som una fusteria i ebenisteria d’origen tradicional que s’adapta als nous temps. Per damunt de tot volem treballar la fusta i el nostre gran repte és procurar que cada projecte que tenim la sort de realitzar compleixi les expectatives del client.

Disseny

Un món en constant evolució ens exigeix adaptar-nos a les noves necessitats del mercat. Assessorem per trobar la millor solució per a cada client, ja sigui professional (arquitectes, decoradors, fabricants…), com particular.

Fabricació

La nostra trajectòria ens ha obligat a millorar dia a dia els processos productius. La implantació de nova maquinària ens permet ampliar la nostra oferta de productes, cobrint també la línia de mecanitzats.

Tot el que imagines

Mobles

Podem fabricar qualsevol moble a teu gust, adaptant-lo a qualsevol mida i espai, per aprofitar cada racó. L’objectiu és aprofitar l’espai i emmagatzemar al màxim.

Portes i tancaments

Disposem d’un ampli catàleg de portes, amb diferents materials i acabats, adequades per donar-li a cada estança l’estil que està buscant, i que la teva llar tingui personalitat pròpia.

decoració amb fusta
Parquets i revestiments

Massissos, flotants, sintètics,… si busques sentir el tacte de la fusta, gaudir de la diversitat de betes, nusos, tons i formes, tenim un ampli ventall de colors i textures.

Estructures

Desenvolupem totes les fases per a la construcció de cobertes de fusta: teulades, bigues, jaces, pilars, sostres, casetes… Tant en fusta laminada com massissa.

Mecanitzats en fusta

El producte de mecanitzats és molt ampli i divers i engloba molts sectors. Podem treballar per a altres tallers en serveis puntuals (mecanitzar portes-bloc, armaris…), produir remeses d’objectes (caixes, etiquetes, marcs…), i fabricar cartells, embalatges, encaixos especials de ferreteria, (tiradors, manetes…), decorats, lletres, fresats figuratius, aparadors…

La base del material sempre és la fusta, ja sigui massissa (pi, roure, noguera, cedre, faig…) o taulers i fibres (rexapats, dm, contraplacats, taulers fenòlics, osb, melamines, estratificats…).

El mecanitzat amb base informatitzada garanteix precisió, bons acabats i permet ampliar la gamma de dissenys possibles.